In 1970, Rino Zari, un tanar artizan fascinat de turnarea cuprului, a decis sa isi puna bazele unei afaceri bazate pe propria indemanare.

Ca urmare a initiative si determinarii acestui mester, s-au pus bazele “Arredamenti San Marco”, o mica afacere locala, extinsa apoi la nivel national.

Datorita muncii efectuate, alaturi de renumiti designer si arhitecti, compania producatoare de mobilier de lux, s-a dezvoltat pe parcursul anilor, primind numeroase premii si recunoasteri la nivel international.

Productia a fost intens extinsa, aducand brand-ul CorteZari, la un nivel de top in piata producatoare de mobilier de lux, iar materialele folosite au fost intotdeauna reinoite si imbogatite. Daca inainte se foloseau in principal alama si aluminiu, acum, datorita progreselor tehnologice, nu mai este un impediment in fabricarea corpurilor de iluminat, nici folosirea fierului, a cuprului, a lemnului sau a sticlei.

Motto-ul produselor Cortezari a fost intotdeauna verbul “ a excela”. De aceea nu este de mirare ca orice produs de mobilier Cortezari veti alege, acesta va personaliza spatiul caminului dumneavoastra, dandu-i o nota calda, familiara.

download