Euroluce a fost fondata in 1999 sub idea de a aduce pe piata corpurilor de iluminat, produse inovatoare, dar care sa ramana fidele stilului artizanal Italian. Euroluce Lampadari este o companie de prestigiu international, intotdeauna prezenta la targurile de profil, precum Mebel( Moscova), Index( Dubai), Light+ Building( Frankfurt), Maison& Object ( Paris), MACEF( Milano), etc.
Fiecare produs Euroluce porneste de la o idée creativa transpusa intr-un desen tehnic, pentru a se ajunge apoi la produsul finit, nascut si fabricat in Italia. Experienta tehnica puternica din acest domeniu, si-a facut simtita prezenta in timp, garantand capacitatea de a proiecta si a produce corpuri de iluminat, in conformitate cu tendintele sugerate de catre piata si beneficiari.
Euroluce Lampadari transforma, selecteaza si adapteaza materialele sale: fier, alama si otel- pentru rame; organza, matase, shantung etc pt abajururi; crystal de Boehmia, sticla suflata si lemn prelucrat pentru brate; marmura, piele si sticla decorative pentru elementele de baza; cristale Scholler si Swarovsky pentru pendante.