FLOS

Flos este o companie producatoare de corpuri de iluminat moderne pentru uz domestic, dar si arhitecturale. Filozofia lor este sa imbine designul cu solutiile de iluminat hi-tech, creand astfel lumina necesara confortului dumneavoastra.

Veiozele, lustrele, aplicele, spoturile, plafonierele, lampadarele, dar si sistemele arhitecturale, reprezinta corpuri de iluminat tehnice, adaptate nevoilor clientului.

CORPURI DE ILUMINAT FLOS

Ioko Electric comercializeaza corpuri de iluminat Flos moderne pentru uz domestic, dar si arhitecturale.
Filozofia acestor corpuri de iluminat Flos este sa imbine designul cu solutiile de iluminat hi-tech, creand astfel lumina necesara confortului dumneavoastra.

CORP DE ILUMINAT FLOS

Achizitionand un corp de iluminat Flos, veti avea placerea de a simti o diferenta enorma intre calitatea unui corp de iluminat normal si un corp de iluminat Flos.
Orice corp de iluminat de lux Flos din gama Corpuri Iluminat de Lux Flos, atinge apogeul luxului in corpuri de iluminat, fie ca vorbim de Flos sau de orice alt producator.

APLICE FLOS

Avand la dispozitie un catalog plin de aplice Flos, va oferim posibilitatea de a alege din toate modelele de aplice Flos.
In cazul in care doriti sa achizitionati anumite modele de aplice Flos care nu apar pe site-ul nostru, nu inseamna ca nu va putem oferi acele aplice ci doar ca nu apar pe site. In consecinta, orice modele de aplice Flos doriti sa achizitionati, noi vi le putem oferi.

APLICA FLOS

O aplica Flos poate schimba total decorul unei incaperi. Iluminatul venit dintr-o aplica Flos care ii scoate in evidenta aspectul, va face diferenta dintre un corp de iluminat oarecare, ce nu este observat, si o aplica Flos care va atrage privirile tuturor.

LAMPA DE LUX FLOS

In orice casa care se respecta ati remarcat cel putin o lampa de lux Flos indiferent de model. Cand observati o lampa de lux Flos, este ca atunci cand vizionati un film cu buget mare. De ce apare peste tot cate o lampa de lux Flos ( indiferent de modelul acesteia ) ? Pentru ca o lampa de lux Flos este elementul care ofera gust oricarui peisaj.

LAMPI BAIE FLOS

Cum se schimba peisajul cand montati cateva lampi Flos in baie? De fiecare data cand ati ramas impresionat de o baie, aceasta a fost luminata de lampi Flos. Un set de lampi de baie Flos garanteaza impactul vizual chiar si fata de cei mai pretentiosi critici.

LAMPI CASA FLOS

Pentru acasa, Flos va ofera colectia lampi Casa Flos, colectie ce are propriul catalog. In catalogul Lampi Casa Flos , puteti intalni atat de multe modele de lampi de casa, incat este practic imposibil sa nu gasiti exact lampile pe care vi le doriti pentru casa dumneavoastra.
Avantajele Flos sunt ca majoritatea acestor lampi de casa Flos se vor potrivi cerintelor dumneavoastra si puteti combina chiar mai multe lampi de casa de la Flos, fara ca acestea sa disturbe feng-shui-ul casei dumneavoastra.

LAMPI DE LUX FLOS

Toate lampile despre care discutam in aceasta pagina sunt lampi de lux Flos. Pentru ca Flos face doar lampi de lux, putem considera ca toate lampile Flos despre care va vorbim sunt lampi de lux Flos.

LAMPI DECORATIVE FLOS

Facand exceptie de necesitatea de a lumina o incapere, va oferim o gama foarte mare de lampi decorative Flos care va vor oferi mai mult decat lumina necesara, va vor oferi un decor complet. Un decor complet necesita lampi decorative, insa un decor cu un efect scontat impune lampi decorative Flos.

LAMPI DESIGN FLOS

Vorbind de decor, ajungem in ipostaza in care trebuie sa alegem un anumit design din lampile Flos. Aici apar avantajele lampilor de design Flos care sunt atat de variate incat puteti creea un design foarte special datorita acestor lampi de decor Flos. Daca va ganditi la un anumit design dar nu stiti ce lampi sunt necesare pentru design-ul dumneavoastra, va rugam sa ne contactati si sa ne intrebati de colectiile din lampi Design Flos.

LAMPI HOTEL FLOS

4 Stele, 5 Stele sau chiar mai multe, impun un anumit standard de lampi.
Flos este una din putinele firme ce produc lampi pentru hoteluri si care ia in serios numarul de stele ale acestora.
In teorie, managerii hotelurilor se orienteaza catre lampi de iluminat frumoase, insa in practica exista doar colectia de lampi hotel Flos atunci cand vorbim de hoteluri peste 4 stele.
Bineinteles, hotelurile cu mai putine stele nu sunt impiedicate sa foloseasca colectiile de lampi pentru hoteluri, ba chiar sunt incurajate sa ofere clientilor un iluminat si un decor extraordinar datorita acestor lampi pentru hotel Flos.

LAMPI STICLA FLOS

Doriti sa decorati un interior si nu aveti idee cum? Va recomandam lampile de sticla Flos, care au un design special si se potrivesc mai multor cerinte de design interior. Specialistii nostri va stau la dispozitie sa va consilieze in a face alegerea cea mai potrivita din categoria lampi de sticla Flos.

LAMPI SUSPENDATE FLOS

Pentru a obtine o atmosfera cu totul si cu totul deosebita va recomandam o gama variata de lampi suspendate flos. Catalogul nostru va sta la dispozitie pentru a alege un model potrivit pentru dumneavoastra din gama lampi suspendate Flos. Imaginea ambientului realizat de dumneavoastra va fi intregit de lumina obtinuta din aceste lampi suspendate Flos.

SPOTURI FLOS

Categoria de produse spoturi Flos este destinata tuturor persoanelor care doresc sa aiba un design modern si sofisticat. Gama de spoturi Flos se adreseaza unui public larg. Puteti utiliza spoturi Flos atat in interior , cat si in exterior.

SPOT FLOS

Acest spot Flos va va oferi o lumina concentrata, placuta pentru diferite zone ale caminului dumneavoastra. Pentru spatii cu alte destinatii, altele decat casnice , lumina oferita de un spot Flos este speciala. Pentru informatii tehnice sau de alta natura contactati-ne si noi va putem oferi toate detaliile pe care le doriti referitoare la acest corp de iluminat, spot Flos.

SPOTURI APARENTE FLOS

Gama de produse spoturi aparente Flos se folosesc pentru a obtine o lumina puternica. Pentru iluminatul unor spatii destul de largi puteti folosi spoturi aparente Flos. Lumina deosebita oferite de aceste spoturi aparente Flos va va ajuta in realizarea activitatii dumneavoastra din aceste spatii. Succesul activitatii va fi datorat si atmosferei obtinuta prin iluminarea spatiului cu spoturi aparente Flos.

SPOTURI DE GRADINA FLOS

Sigur ca un spatiu deschis cum este cel al unei gradini are nevoie si de surse de lumina. Pe langa plante, mobilier si decoratiuni specifice unei gradini va recomndam spoturi de gradina Flos, care impreuna cu cele mentionate anterior vor creea o atmosfera deosebita. Folosirea unor spoturi de gradina Flos va va ajuta sa va impresionati vizitatorii. Dar cel mai important este ambientul realizat cu spoturi de gradina Flos pentru confortul, linistea si relaxarea dumneavoastra dupa o zi sau o saptamana solicitanta.

SPOTURI DECORATIVE FLOS

Un spatiu pentru a fi amenajat cu mult bun gust are nevoie si de lumina. Pentru a indeplini acest lucru puteti folosi spoturi decorative Flos. Specialistii nostri va vor ajuta sa alegeti cele mai bune locuri din spatiul dumneavoastra pentru a monta cateva spoturi decorative Flos, pentru a avea o lumina perfecta si un design exceptional.

SPOTURI EXTERIOR FLOS

Nu numai spatiile inchise se bucura de lumina. Celor deschise trebuie sa le acordati o atentie deosebita, utilizand spoturi de exterior Flos. Exteriorul trebuie sa fie si el in tendintele interiorului. Folosind spoturi de exterior Flos va veti completa designul spatiilor dumneavoastra, pentru a va oferi o atmosfera eleganta, deosebita, relaxanta atat in interior, cat si in exterior.

SPOTURI INCASTRATE FLOS

Pentru a avea o unitate in designul spatiului este necesar sa folositi spoturi incastrate Flos. Lumina oferita de modelul nostru de spoturi incastrate Flos este unica, la intensitatea potrivita, avand beneficiul ca sunt putin vizibile ca montare. Montarea acestor spoturi incastrate Flos nu este mai dificila decat a altor spoturi.

SPOTURI LED FLOS

Pentru ca vorbim de modern, vorbim de spoturi led Flos. Pentru un design in tendite folosirea acestor spoturi led Flos va fi necesara. Ele va vor da nota de modernitate, dar pe langa aceasta trebuie sa nu uitati ca lumina este de fapt ceea ce intereseaza. Nu veti avea de pierdut din calitatea luminii daca utilizati spoturi led Flos.

SPOTURI PE SINA FLOS

Daca doriti sa aveti in spatiul dumneavoastra o zona cu o lumina puternica va recomandam spoturi pe sina Flos. pe langa alte modele, folosirea unor spoturi pe sina Flos va vor defini spatiul.

ROMEO LUIS FLOS

Romeo Luis este un model de lampa foarte cunoscuta de la Flos. Modelul de lampa Romeo Luis Flos ofera o lumina difuza si este confectionat dintr-o sticla perfect transparenta.
Daca doriti sa impresionati orice cunoscator, Romeo Luis Flos este alegerea perfecta, fie ca il montati singur intr-un birou, fie ca montati mai multe lampi Romeo Luis Flos intr-un salon de oaspeti.

SKYGARDEN FLOS

Skygarden Flos este un design special creat de Marcel Wanders pentru Flos.
Designerul care a creat Skygarden Flos, a creat o familie intreaga de lampi avand aspect similar si se imbina perfect intr-un medoi cu mai multe tipuri de corpuri de iluminat Flos Skygarden sau alte modele.

SCAFE FLOS

Specialistii nostri va recomanda ca atunci cand va ganditi la un design exceptional sa luati in considerare si montarea unor scafe Flos. Aceste scafe Flos va vor oferi un ambient placut, deosebit care va va face sa va simtiti extraordinar si sa folositi acel spatiu cu mult drag. Pentru mmai multe informatii utile pentru dumneavoastra referitoare la scafe Flos, nu ezitati sa ne contactati.

SUSPENSIE FLOS

Pentru ca o discutie la o cafea sa fie placuta sau sa aiba succesul scontat puteti folosi produsul nostru pentru iluminat suspensie Flos. Corpul de iluminat suspensie Flos poate fi montat deasupra unei mese de bucatarie, de cafea, de lucru, birou. Puteti monta o suspensie Flos sau mai multe de-a lungul unui hol, in dreptul unor oglinzi pentru a obtine un efect remarcabil.

ARCHIMOON FLOS

SUPER ARCHIMOON FLOS este un model de lampadar sau un corp de iluminat Flos de podea, creat de Philippe Starck.
Aceasta lampa Archimoon Flos pare a fi o ingenioasa lampa de masa supradimensionata care emite o lumina directa si difuza.